Image23

Fester og cafeaftener

På Helsingør Gymnasium har vi tradition for fem større fester på et skoleår. Ud over festerne har vi en række cafeaftener, hvor alle 2.g-klasser får mulighed for at arrangere en festlig aften og tjene penge til deres studietur.

Image17 (1)

Festerne

Et par uger inde i skoleåret er Introfesten i kalenderen. På HG er den navngivet kryds-festen, og her bliver særligt de nystartede 1.g’ere en del af HG’s mange festligheder. Festen består en hyggelig middag for 3 ens  studieretningsklasser og klassernes kontaktlærere efterfulgt af en fest for hele skolen i vores festsalt. I oktober har vi skolens fødselsdag, som fejres med en gallafest, og januar byder på en nytårsfejring. Til fastelavnsfesten i februar iklæder alle sig flotte kostumer, og i maj siger vi farvel til 3.g’erne på deres sidste skoledag med FF-Festen. 

Alle fester foregår i Festsalen og er kun for skolens elever, så vi er sikre på, at alle har en sjov og festlig aften med gode venner, musik og højt humør. 

Festudvalget har en mailadresse, hvor man kan foreslå numre til DJ’en eller komme med andre spørgsmål. Den er hgfestudvalg@gmail.com

DSC 3448 (1)

Cafeaftener

Cafeaftenerne foregår i Kantinen, og er temaaftener med sjove indslag, som arrangørerne har rig mulighed for at sætte deres eget præg på.

DSC 2444

Stjerne for en aften

Endnu et storslået arrangement er Stjerne for en aften, som er et årligt tilbagevendende show, hvor alle elever på skolen kan melde sig til at optræde med en musikalsk optræden. Musiklærerne sørger for at sammensætte et fantastisk band til at spille sammen med de optrædende elever. Stjerne for en aften finder sted i januar eller starten af februar. De 5 bedste fra konkurrencen går videre til en finale i marts, hvor de konkurrerer mod de 5 bedste fra Espergærde Gymnasium til Gymnasium Rock.

Kom på besøg og se det med egne øjne.

Du er også velkommen til at kontakte skolen direkte, hvis du har spørgsmål til os om optagelse.

Kom på besøg

Bottom Image