Hue Kaster Billede 2023

Besøg os

Ønsker du at besøge os for at opleve gymnasielivet på HG, er du mere end velkommen til at komme på besøg hos os. Du kan besøge os alene eller som gruppe.

Oplev en hverdag på HG

Et besøg hos os indebærer en hel dag, hvor du ekstraordinært indgår i forskellige klasser, og på den måde får indsigt i, hvad det vil sige at gå på gymnasiet samt oplever forskellige fag på nært hold. 
Aftal dit besøg ved at kontakte vicerektor Claus Corneliussen på: clc@hels-gym.dk

HG 2024 1 MUSICAL 3195
52A8527
DSC 0392
3C (1)
HG 2024 1 MUSICAL 2847

Orienteringsaften 2023:

17. januar kl. 19.00

Helsingør Gymnasium afholder hvert år i januar en orienteringsaften for dem, der vil høre mere om HG. Her vil man møde skolens elever og undervisere, der vil fortælle om skolen, fagene og besvare spørgsmål. Det er en aften, der betyder meget for vores gymnasium, og vi glæder os til at byde dig velkommen. 

HGs orienteringsaften holdes tirsdag d. 17. januar 2023 kl. 19:00. Vi starter i skolens festsal, og du har herefter mulighed for at møde både elever og lærere og høre nærmere om fag og aktiviteter. 

Er du spændt på, hvad HG kan tilbyde, kan du også se et brag af en virtuel orienteringsaftenen fra januar 2022  her samt på skolens Facebook og YouTube.

Du er også velkommen til at kontakte skolen direkte, hvis du har spørgsmål til os om optagelse. 

Skriv til vicerektor Claus Corneliussen på clc@hels-gym.dk.

Kom på besøg og se det med egne øjne.

Du er også velkommen til at kontakte skolen direkte, hvis du har spørgsmål til os om optagelse.

Kom på besøg

Bottom Image