Ledige stillinger – rektor og vicerektor

Helsingør Gymnasium skal have ny rektor og vicerektor. Derfor er der nu en unik mulighed for at være med til at sætte det nye hold, der skal videreføre gymnasiet.

Har du visioner for unges dannelse? Kan du samarbejde og involvere? Mestrer du ledelse?

Så er du måske HG’s nye rektor eller vicerektor.

På Helsingør Gymnasium er der højt til loftet. Med rummelighed, mangfoldighed og respekt for både den enkelte og fællesskabet – og med plads til at have det sjovt. Tilgangen lønner sig. Fra 2009-2017 er skolen vokset fra 450 til de nuværende 716 elever og fra 45 til 70 lærere. I samme periode har der desuden været en særdeles positiv faglig udvikling.

Rektor og vicerektor skal lede dygtige vidensmedarbejdere og have en stor passion for skolens elever. Derudover spiller ledelsen en central rolle i rekrutteringen af elever, hvor udfordringen er at skabe og vedligeholde nye kontakter over en bred front i lokalsamfundet.

Se job – og personprofil på www.genitor.dk. Her er Helsingør Gymnasiums forventninger til rektor og vicerektors kompetencer også beskrevet.

Læs mere om Helsingør Gymnasium på www.hels-gym.dk

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til bestyrelsesformand ved Helsingør Gymnasium Bo Søby tlf. 23244676 eller forretningsudviklingschef i Genitor Trine Schandorff, tlf. 3141 0255.

Du kan søge stillingen via hjemmesiden www.genitor.dk under stillinger.

Ansøgningsfristen udløber den 7.11.2017.

Tilbage til nyhederne

UPDATE LOGIN

Der skelnes mellem store og små bogstaver i adgangskoden.
Brugernavn og adgangskode udleveres af skolens administration.