Besøg os på
Godt at blive klog på

Det sociale liv

Der er et stort fællesskab og socialt liv på HG

Det sociale og fællesskabet

 

 

Morgensamlinger

Morgensamlingerne på HG byder både på alvor og sjov og ballade. Det er her du får alle de vigtige fællesoplysninger, der knytter sig til såvel undervisningen som skolens sociale liv, så det er vigtig info du går glip af, hvis du ikke er hurtig til at komme i salen. Har du noget på hjerte du gerne vil dele med elever og lærere på skolen er det bare om at komme på banen. På HG er det lige meget om du er 1.g’er, 3.g’er eller lærer – alle kan indtage festsalens talerstol, og der er altid stor opbakning fra de 500 personer i salen. Morgensamlingerne starter med en sang og afsluttes med underholdning, som klasserne står for på skift, så her får du mulighed for både et grin og krummede tæer.

Fester og cafe-aftner

På Helsingør Gymnasium har vi tradition for 5 større fester pr skoleår. Vi lægger ud et par uger efter årets start med INTROFESTEN, hvor de ny startede 1.g’ere introduceres til festlighederne. I oktober har vi skolens fødselsdag med GALLAFEST, og i januar NYTÅRSFESTEN.
Til FASTELAVNSFESTEN klæder alle sig flot ud og i maj siger vi pænt farvel til 3.g’erne på deres sidste skoledag med 3.G-FESTEN. Alle fester foregår i festsalen og er kun for skolens elever, så vi er sikre på at alle har en sjov og festlig aften med gode venner, musik og højt humør. Festudvalget har en mail-adresse, hvor man kan foreslå numre der skal spilles af DJ’ene eller komme med andre spørgsmål. Den er hgfestudvalg@gmail.com Ud over festerne har vi en række CAFÉ-AFTENER hvor heldige klasser har mulighed for at arrangere en aften og tjene penge til deres studietur. Her er der tit live-musik, temaaftener og lign. CAFÉ-AFTENER foregår i kantinen, der er pyntet fint op i dagens anledning