Besøg os på
Godt at blive klog på

Anden undervisning

Sådan kan undervisningen også være

Aktiviteter på HG

 

Studiekredse

Man kan ønske oprettelse af studiekredse indenfor forskellige emner. Man skal være minimum 10 elever for at få oprettet en studiekreds. Der vil være opslag på Lectio, når det er muligt at indgive ønsker til en studiekreds.

Fællestimer

Helsingør Gymnasium sætter ofte fokus på udvalgte emner, og får i den forbindelse besøg af foredragsholdere og gæstelærere udefra. Alle elever samles i festsalen og så er der ellers lagt op til orientering og debat om så forskellige emner som sex og samfund, klima, folketingsvalg, mobilbrug og meget mere. Fællestimerne bruges også som et dagligt redskab til orientering om eks. større skriftlige opgaver, eksamen, studie- og erhvervsvalg osv.

Eliteidræt

Er du talentfuld idrætsudøver med ambitioner om at kombinere din idræt med din ungdomsuddannelse, kan Helsingør Gymnasium og HEA hjælpe dig med at få opfyldt dette ønske. Helsingør Gymnasium samarbejder med HEA og derved har du som udøver en række fordele, som optimerer din hverdag som eliteidrætsudøver og studerende.

Udviklingsprogrammer

HG sikre kvalitet i læring og undervisning

Afspil video

Udviklingsprogrammer

Helsingør Gymnasiums udviklingsprogrammer ligger i forlængelse af gymnasiets indsatsområder samt mål og værdier om at sikre kvalitet i læring og undervisning. Udviklingsprogrammerne gennemføres hovedsagelig i samarbejde med andre ungdomsuddannelser både nationalt og internationalt. Formål er at sikre, at eleverne får de bedste faglige og pædagogiske kompetencer parallelt med at lærernes faglige og pædagogiske kompetencer udvikles. Læs mere om skolens udviklingsprogrammer her:

Modelled United Nations (MUN)

Helsingør Gymnasiums elever kan deltage i Modelled United Nations, en slags FN for gymnasieelever. Der forhandles, tænkes stategisk og afholdes forsamlinger, som i det rigtige FN. Du kan se billeder fra vores udsendte her: MUN eller på twitterprofilen: munhelsgym