Frivillige aktiviteter

Musical

I efteråret 2015 puster vi nyt liv i en gammel tradition: HG musical. Skolens elever er teknikere, scenefolk, kulissemalere, sangere, dansere, skuespillere og hvad der ellers hører med! Forestillingen vises i november måned, og i år kan du glæde dig til at se Rocky Horror Picture Show!

Frivillig idræt

Ud over den ugentlige idrætslektion der ligger i skemaet, er der mulighed for at dyrke ekstra idræt på tværs af klasserne. Der bliver tilbudt forskellige idrætsaktiviteter alt afhængig af elevønsker og faciliteter. Det kunne være tilbud som fx. volley, badminton, atletik, fodbold, basket, yoga, håndbold, ultimate, parkour og dans.

Der arrangeres desuden interne turneringer i fodbold, basket, dans, volley og tennis (Ophelia Open), hvor de enkelte klasser melder sig til at spille mod hinanden. Disse turneringers resultater tæller til Den Gyldne Gaffel – Helsingør Gymnasiums vandrepokal.

Helsingør Gymnasium deltager også i eksterne turneringer mod andre gymnasier, fx. fodbold, håndbold, volley, atletik, ultimate, basket og badminton.

 

Frivillig billedkunst

Frivillig billedkunst er for alle elever og lærere på Helsingør Gymnasium og der vil være kage og kaffe/the til at fyre op under hyggen. Du kan lave malerier, tegne, lave skulptur og meget andet. Så kom og vær kreativ sammen med andre kreative HGere.

Billedkunst

 

Stjerne for en Aften

STJERNE FOR EN AFTEN er et årligt tilbagevendende SHOW, hvor alle på skolen kan melde sig til at synge en sang. Musiklærerne sørger for et fantastisk STJERNE-BAND til at spille sammen med jer.

Sanger

Stjerne for en aften løber af stablen i slutningen af januar eller starten af februar

De 5 bedste fra konkurrencen går videre til en finale i marts, hvor de konkurrerer mod de 5 bedste fra ESPERGÆRDE GYMNASIUM.

 

UPDATE LOGIN

Der skelnes mellem store og små bogstaver i adgangskoden.
Brugernavn og adgangskode udleveres af skolens administration.